1. Ez az oldal sütiket használ. Ha továbbra is ezen az oldalon tartózkodsz, elfogadod a sütik használatát. További információ

Ismertető: Belső kapcsolati lista

Kategória: 'Leírások / összefoglalók', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 9.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ðiαмσиd

    Ðiαмσиd Fórumelemző

    JEbplfT.png
    500b516d0ce44791aa89760a4272500753316bf9.png
    A DarkOrbit Reloaded újdonsága a belső kapcsolati lista. Ezzel az új alkalmazással sokkal könnyebben tudsz majd a barátaiddal játszani. Mostantól ugyanis láthatod azokat az embereket, akikkel rendszeresen együtt szoktál játszani, azokat, akiket barátodnak jelölsz, és akik a klánodban vannak.

    Információk a barátaidról – a kapcsolati lista

    Az ablak legfontosabb része maga a kapcsolati lista. Itt láthatod minden barátodat, a klánod tagjait, azokat, akik meghívtak barátjuknak, vagy akiket te hívtál meg barátodnak, és természetesen azokat, akiket blokkoltál.

    Mit jelentenek a különböző ikonok?

    Balról jobbra haladva láthatsz egy emberi alakot; egy „c” szimbólumot, ha klán tag vagy; magát a kapcsolatot, vagyis a játékos nevét; valamint egy gombot, hogy kapcsolatba léphess az adott játékossal.

    Mit jelentenek az emberi alak különböző színei?

    Az emberi alak (fej és váll) többféle színben jelenhet meg:

    • Piros: A barátod / a klánod tagja jelenleg offline van.
    • Zöld: A barátod / a klánod tagja jelenleg online van.
    • Kék: A barátod / a klánod tagja jelenleg online van, és ugyanazon a térképen, mint te.
    • Sárga: Az illetőt meghívtad barátodnak.
    • Sárga szín egy kis x szimbólummal: a baráti meghívásodat visszautasították.
    • Szürke: Valaki téged hívott meg barátjának, de még nem válaszoltál.
    Egy áthúzott kör látható a játékos neve előtt. Ez mit jelent?

    Az adott játékost blokkoltad, vagyis nem tud meghívni téged barátnak.

    Egy kis „c” ikon látható a név előtt. Az micsoda?

    Ha egy klánnak a tagja vagy, ez a szimbólum azt mutatja, milyen viszonyban állsz az adott személy klánjával. A „c” szimbólum színének jelentései:
    • Zöld: A játékos ugyanannak a klánnak a tagja, mint te.
    • Kék: A játékos egy számodra semleges klánnak a tagja.
    • Piros: A játékos egy ellenséges klán tagja.
    Játékos nevétől jobbra található ikonok mit jelentenek?

    Itt a következő szimbólumokat láthatod:
    • +: Meghívhatod a játékost a saját csoportodba.
    • x: Eltávolíthatod a fennálló meghívást, vagy törölheted az adott játékost a tiltólistádról.
    • Felfelé mutató hüvelykujj / lefelé mutató hüvelykujj: Elfogadod / elutasítod a másik játékos baráti meghívását.
    Mit tehetek, hogy ne kapjak több baráti meghívást?

    Az ablak alján találsz egy „Minden meghívás blokkolása” jelölőnégyzetet – ha ezt bejelölöd, mindenki, aki meghív téged barátnak, automatikusan egy üzenetet fog kapni, miszerint nem fogadsz ilyen meghívásokat.

    Amikor változtattam valamit a kapcsolati listámon, az ablak egy rövid időre elszürkült. Ennek így kell működnie?

    Igen. Annak érdekében, hogy némely rosszindulatú felhasználó ne tudja a többieket spamekkel zaklatni, illetve hogy a szervereink valamennyi kérést pontosan fel tudják dolgozni, a felhasználónak várnia kell, míg a szerverek felismerik a lista változtatásait.

    Milyen információkat láthatok az új kapcsolati lista megjelenítésekor?

    Ha klán tag vagy, láthatod a klánod összes többi tagját, valamint minden embert, akit meghívtál barátodnak a játékban.
    Láthatod azt is, ha a kapcsolatod szintén online van, illetve ha ugyanazon a térképen tartózkodik, mint te – legyen akár egy ellenséges klánban lévő barátod, vagy a saját klánod tagja, vagy olyasvalaki, akit meghívtál, illetve aki meghívott téged barátnak.

    Az ablak tetején többféle szűrőt és gombot találsz:
    • Mutassa/Rejtse a barátokat
    • Mutassa/Rejtse a saját klán tagokat
    • Mutassa/Rejtse a meghívásokat
    • Mutassa/Rejtse azokat, akiket letiltottál
    • Szöveges mező egy játékos nevének beírására
    • Meghívás/eltávolítás/letiltás ikonokat arra a játékosra vonatkozóan, akinek a nevét beírod a szöveges mezőbe
    Hogy tudom megnyitni a Kapcsolati lista ablakot?

    Az új kapcsolati lista a korábbi Klán ablak helyett került be a játékba. Kattints a Kapcsolati lista ikonra (két fej egy + jellel) a kliens fő menüsorának bal felső sarkában.

    Játékos Hozzáadása/Eltávolítása/Blokkolása
    Az ablak felső része

    Hogyan tudok meghívni egy játékost?

    Két módon. Az egyik, hogy beírod a játékos nevét a szöveges mezőbe, majd rákattintasz a kis emberfejet ábrázoló meghívás gombra. A másik mód, hogy rákattintasz a játékos hajójára, majd a meghívás gombra.

    Van valaki, akit nem kedvelek, és nem szeretnék a barátja lenni. Hogy érhetem el, hogy ne küldjön (több) meghívást nekem?

    Amikor a játékos neve feltűnik a szöveges mezőben (akár azért, mert te írtad be, akár azért, mert rákattintottál a hajójára a térképen), egyszerűen kattints a tiltó jel gombjára (az áthúzott kör).

    Úgy döntöttem, nem szeretném, ha egy bizonyos személy rajta maradna a listámon. Hogy tudom őt törölni?

    Egy személy eltávolítása a listából több módon is lehetséges.
    Kattints a nevére a kapcsolat listádban, vagy írd be a nevét a szöveges mezőbe, de azt is teheted, hogy rákattintasz a hajójára, ha meglátod a játékban; ezek után kattints az X gombra.
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.9.15
    walter762(HUN) kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása